Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

Joomla 2.5 Beta 1 is vrijgegeven

joomlaHet Joomla project heeft zojuist Joomla 2.5 Beta 1 vrijgegeven.  Dit is de tweede release sinds de start van de nieuwe release cyclus na de vrijgave van Joomla 1.6 in januari 2011.

Waar is deze release voor?

De vrijgave van Joomla 2.5 Beta 1 heeft verschillende doeleinden:

  • Het mogelijk maken om uitgebreid met sites en extensies te testen zodat site beheerders en ontwikkelaars problemen kunnen melden voor de uiteindelijke release van Joomla 2.5;
  • Om bewustwording te creëren dat het einde van de huidige ontwikkelingscyclus snel nadert;
  • Het mogelijk maken om de upgrade van Joomla 1.7 naar Joomla 2.5 te testen.

Waar is deze release NIET voor?

Een beta versie van Joomla is nooit geschikt voor gebruik op live websites. Het is alleen geschikt om mee te testen.

Wanneer wordt de uiteindelijke Joomla 2.5 versie verwacht?

Joomla 2.5 GA (general availability) staat gepland om uitgebracht te worden op of rond 10 januari 2012. Na deze release staan de volgende belangrijke momenten op de agenda:

  • 10 februari 2012 - Joomla 1.7 bereikt de "end of life" status en wordt niet langer ondersteund met (veiligheids)updates;
  • April 2012 - Joomla 1.5 bereikt de "end of life" status en wordt niet langer ondersteund met (veiligheids)updates;
  • Juli 2012 - De volgende Joomla versie wordt vrijgegeven, Joomla 3.0.

Let op: bovenstaande data kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers en omstandigheden buiten het bereik van het Joomla project.