Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

E.S. PKU

E.S. PKU 
Naam: E.S. PKU
Doel: Omzetten van bestaande Joomla! 1.0 website naar Joomla! 1.5. Daarnaast is er gekozen voor een nieuwe template met een modern en functioneel uiterlijk. Met de nieuwe website op basis van Joomla! 1.5 is het onderhoud van de site voor mensen zonder computerervaring ook prima te doen. Extra functionaliteit is de meertaligheid van de website; op dit moment wordt de content van de website aangeboden in 6 verschillende talen. De ESPKU is een Europese organisatie voor patiënten en professionals op het gebied van de erfelijke stofwisselingsziekte PKU.
Techniek:
  • Content Management Systeem Joomla!
Website: www.espku.org
  Joomla!Partner verzorgt voor deze website: installatie, configuratie, template ontwikkeling, hosting, onderhoud en updates.
powered_joomla