Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

Wereld Diabetes Dag

Wereld Diabetes Dag 
Naam: Wereld Diabetes Dag
Doel: Omzetten van bestaande website voor Wereld Diabetes Dag (HTML indeling) naar het Joomla! Content Management Systeem. De template is omgebouwd voor gebruik met Joomla!; het ontwerp is identiek gebleven.
Met deze vernieuwde website is het voor medewerkers mogelijk om op eenvoudige wijze de inhoud voor de jaarlijkse Wereld Diabetes Dag in te vullen en bij te houden.
Techniek:
  • Content Management Systeem Joomla!
Website: www.werelddiabetesdag.nl
  Joomla!Partner verzorgt voor deze website: installatie, configuratie, template ontwikkeling, hosting, onderhoud en updates.
powered_joomla