Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

Nationaal Actieprogramma Diabetes

Nationaal Actieprogramma Diabetes 
Naam: Website Nationaal Actieprogramma Diabetes
Doel: Bouwen van een Joomla CMS gestuurde website. De basis voor de template was een bestaand HTML ontwerp welk is omgebouwd tot een Joomla template. Er is gebruik gemaakt van Joomla! als content management systeem. Hier is onder andere voor gekozen om het bijhouden van de website gebruiksvriendelijker te maken. Op een later moment zal er extra functionaliteit in de website gebouwd worden die het werken met verschillende gebruikersgroepen - en rechten mogelijk maakt.
Techniek:
  • Content Management Systeem Joomla!
Website: www.actieprogrammadiabetes.nl
  Joomla!Partner verzorgt voor deze website: installatie, configuratie, template ontwikkeling, hosting, onderhoud en updates.
powered_joomla