1 minute reading time (211 words)

Joomla 3.2.1 vrijgegeven

Joomla 3.2.1 vrijgegeven

joomla-32Het Joomla! project en de community heeft vandaag Joomla 3.2.1 vrijgegeven. In deze release wordt een groot aantal problemen en bugs verholpen.

Als je op dit moment gebruikt maakt van Joomla 3.2.0 wordt aangeraden om direct naar Joomla 3.2.1 te updaten via de ingebouwde Joomla-updater of door gebruik te maken van de beschikbare downloads. Voor gebruikers van andere versies uit de Joomla 3.x serie wordt een update aanbevolen bij de volgende passende gelegenheid die je daarvoor hebt.

Wat is er nieuw in Joomla 3.2.1?
Dankzij de bijdrages en het harde werk van 62 verschillende vrijwilligers zijn er meer dan 125 bugs opgelost met de 3.2.1 release van het Joomla! CMS. Een deel hiervan kwam tot stand tijdens het Bug Squad evenement dat tijdens de Joomla World Conference is gehouden begin novemeber.

De Bug Squad heeft ook bijzondere aandacht besteed aan het oplossen van de logout problemen gerelateerd aan de hashing van de wachtwoorden en de "Herinner mij" optie onder bepaalde omstandigheden. Lees het artikel "Update on 3.2.1 and Security Enhancements" voor meer informatie hierover.

Welke bugs zijn er verholpen in Joomla 3.2.1?
Dankzij het harder werk van de Joomla Bug Squad en andere vrijwilligers zijn er meer dan 125 bugs verholpen sinds de vrijgave van Joomla 3.2.0! Voor een overzicht ga je naar: http://developer.joomla.org/version-3-2-1-release-notes.html 

Joomla 2.5.17 vrijgegeven
Hoe activeer je content geschiedenis in Joomla 3.2

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 08 april 2020

Captcha afbeelding