Het Joomla! Content Management Systeem

Joomla! structuurJoomla! is het meest krachtige en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem wat momenteel beschikbaar is. Het wordt over de hele wereld gebruikt voor allerlei doeleinden: van een eenvoudige website tot complexe bedrijfsapplicaties. Vele websites maken reeds gebruik van de kracht en eenvoud van Joomla!
Joomla! is een internationaal platform, en kan relatief eenvoudig (maar standaard) geïnstalleerd worden. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten.

Ik wil ook een Joomla! website

Waarom Joomla!

joomla portal_development250Joomla! is een zeer geschikt pakket om zonder veel voorkennis een site naar eigen wens te maken. Het programma is gratis en gemakkelijk te downloaden. Er zijn op internet cursussen en goed leesbare handleidingen te vinden. Joomla! is heel logisch opgebouwd maar je moet je er wel even in verdiepen.

Geavanceerd en gebruiksvriendelijk
Joomla! bevat geavanceerde functies, zoals bijvoorbeeld "pagina caching" om performance op websites te verbeteren, geavanceerde template-en layout technieken en een stabiele API. Joomla! kan zeer uiteenlopende taken automatiseren. RSS feeds, newsflashes, blogs, forums, polls, kalenders, zoeken, meerdere talen, zijn extensies welke in het "Joomla!-framework" geïmplementeerd worden.

Joomla! is een CMS dat zich inmiddels in de praktijk als uiterst betrouwbaar, veilig en stabiel heeft bewezen. Meerdere grote en kleinere organisaties en bedrijven hebben inmiddels een website op basis van Joomla!. De keus voor Joomla! is veelal gebaseerd op de volgende argumenten:

 • Eenvoudig te gebruiken Content Management System
 • Plan uw de inhoud van uw website van te voren met de Content scheduler
 • Uitgebreide ingebouwde helpfuncties
 • Een grote hoeveelheid beschikbare extensies voor allerhande uitbreidingen binnen Joomla!
 • Meta-data ondersteuning voor zoekmachine vriendelijke websites
 • Ingebouwde zoekmachine
 • Eenvoudig te gebruiken enquete/poll module
 • Maak, publiceer, wijzig de volgorde en bewerk informatie in één muisklik
 • Gebruikers beheer: meerdere redacteuren kunnen informatie plaatsen
 • Media Manager: upload eenvoudig nieuwe plaatjes en fotos
 • Joomla! is door iedereen te gebruiken zonder licentiekosten elke jaar
 • Joomla! is een volledig database (MySQL) gestuurde website met gescheiden design en inhoud. Het aanpassen van het design is hierdoor relatief eenvoudig, zonder dat het invloed heeft op de inhoud van de website
 • Joomla! maakt gebruik van een normale webbrowser om de inhoud van de website aan te passen.
 • GNU/GPL (Open source licentie)
 • Volwassen software (bestaat al vele jaren)
 • Snelle en stabiele ontwikkeling


De flexibiliteit van Joomla! biedt kansen verder dan het beheren van afbeeldingen en nieuws items.
Met de eenvoudig te gebruiken user manager is het mogelijk om bepaalde delen van uw website alleen beschikbaar te stellen voor de daartoe geautoriseerde gebruikers. Het belangrijkste voordeel van Joomla! is dat u als gebruiker geen ervaring nodig heeft met betrekking tot het programmeren van websites.

De editor die Joomla!Partner standaard levert, stelt gebruikers in staat om heel eenvoudig tekst, afbeeldingen en links toe te voegen in een eenvoudig te gebruiken online WYSIWYG tekstverwerker.

Wilt u eens verder praten of wij iets voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

cloud-access-demo-site2Joomla! live demo.

Wanneer u Joomla! eens wilt proberen dan kunt u dat doen via de officiële Joomla! demosite.

Op deze site kunt u een eigen Joomla! demosite maken die maar liefst 30 dagen blijft werken. Bekijk tijdens deze 30 dagen wat dit krachtige open source content management systeem voor u of uw bedrijf kan betekenen.

Bent u na het ervaren van de mogelijkheden van Joomla! enthousiast geraakt en wilt u voor uzelf of uw bedrijf een op maat gemaakte Joomla! website laat het ons dan weten.

Veel succes met de demosite!