Joomla! websites

Het grote voordeel van Joomla! is dat u webpagina's kunt maken zonder additionele programma's of software nodig te hebben. Joomla! kunt u zien als een online tool die u kunt gebruiken om op een eenvoudige manier de inhoud en/of het uiterlijk van uw website te beheren.
Joomla wint geregeld prijzen in de categorie beste CMS en steeds meer gevestigde bedrijven kiezen voor het Open Source CMS Joomla.
Voordelen:

  • Joomla is het populairste Content Management System ter wereld.
  • Joomla heeft de grootste community van ontwikkelaars. Dit zorgt voor een ruime keuze in specialisten onafhankelijkheid.
  • Voor Joomla is de grootste database aan 3rd party plugins beschikbaar. Deze zorgen voor extra functionaliteiten als een forum, fotoalbum of commentaarsysteem.

Ik wil mijn website in Joomla laten maken

Joomla website

Veel communicatie met uw opdrachtgevers en klanten gaat via internet (website en email). Waarschijnlijk heeft u daarom al een eigen website.

Maar bevat uw website alle elementen die noodzakelijk zijn voor de kwalitatieve uitstraling die uw bedrijf wilt hebben?

Zowel textueel als grafisch is het belangrijk de juiste uitstraling te hebben naar uw (potentiële) klanten en opdrachtgevers.

Daarbij is het uiteraard erg handig, wanneer u zelf teksten en foto's (content) kunt beheren om bijvoorbeeld nieuws naar buiten te brengen, of nieuwe producten en diensten te tonen.

Joomlapartner levert websites op basis van het zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem Joomla! (cms). Daarbij leveren wij, in overleg met u, een uniek grafisch ontwerp. Toegepast op uw vakgebied en de uitstraling van uw bedrijf.