Joomla! extensies

Het Joomla! content management systeem functioneert door middel van nauwe samenwerking tussen verschillende componenten, modules en plugins. Er zijn voor Joomla! al duizenden - meest gratis - extensies beschikbaar, de wat uitgebreidere extensies zijn meestal niet gratis maar zijn tegen een vergoeding te verkrijgen.
De ontwikkeling van internettechnologie en de wensen en eisen van gebruikers staan niet stil, Joomlapartner kan voor u bestaande extensies aanpassen of nieuwe functionaliteit toevoegen. Daarnaast ontwikkelen wij compleet nieuwe extensies op maat zodat u precies krijgt wat u verwacht.

Ik heb een vraag over Joomla! extensies

Joomla! componenten

componentEen Joomla! component is het grootste en meest complexe type extensie binnen het Joomla! content management systeem.

Joomla! componenten werken als kleine applicaties binnen de Joomla! website. Voorbeeld: het standaard artikel component (com_content) is de mini applicatie welke alle standaard artikelen verwerkt net zoals het standaard registratie component (com_user) de mini applicatie is welke de gebruikers registratie afhandelt.

Veel van de Joomla! standaardmogelijkheden worden geboden middel van de standaard componenten zoals:

  • Contactpersonen
  • Voorpagina
  • Nieuwsfeeds
  • Banners
  • Groepsmail
  • Enquêtes

Componenten werken hand in hand samen met modules en plugins om een uitgebreide variatie aan inhoudsweergave en functionaliteit te bieden naast de standaard artikel en inhouds weergave. Ze maken het mogelijk Joomla! compleet te transformeren en de mogelijkheden uit te breiden.

Joomlapartner kan indien gewenst componenten op maat ontwikkelen.