Joomla! extensies

Het Joomla! content management systeem functioneert door middel van nauwe samenwerking tussen verschillende componenten, modules en plugins. Er zijn voor Joomla! al duizenden - meest gratis - extensies beschikbaar, de wat uitgebreidere extensies zijn meestal niet gratis maar zijn tegen een vergoeding te verkrijgen.
De ontwikkeling van internettechnologie en de wensen en eisen van gebruikers staan niet stil, Joomlapartner kan voor u bestaande extensies aanpassen of nieuwe functionaliteit toevoegen. Daarnaast ontwikkelen wij compleet nieuwe extensies op maat zodat u precies krijgt wat u verwacht.

Ik heb een vraag over Joomla! extensies

Joomla! plugins

pluginEen van de meest geavanceerde extensies voor Joomla! is de plugin. In vorige versies van Joomla! waren plugins bekend als 'mambots'.

Naast de naamswijziging is hun functionaliteit uitgebreid. Een plugin is een code sectie welke in werking wordt gezet wanneer een vooringestelde gebeurtenis plaats vindt binnen Joomla!. Editors zijn onder andere plugins.

Het gebruik van een plugin stelt de ontwikkelaar in staat om de manier waarop hun code wordt uitgevoerd aan te passen afhankelijk van welke plugins geïnstalleerd zijn in reactie op een gebeurtenis.

Joomlapartner kan indien gewenst plugins op maat ontwikkelen.