Joomla! extensies

Het Joomla! content management systeem functioneert door middel van nauwe samenwerking tussen verschillende componenten, modules en plugins. Er zijn voor Joomla! al duizenden - meest gratis - extensies beschikbaar, de wat uitgebreidere extensies zijn meestal niet gratis maar zijn tegen een vergoeding te verkrijgen.
De ontwikkeling van internettechnologie en de wensen en eisen van gebruikers staan niet stil, Joomlapartner kan voor u bestaande extensies aanpassen of nieuwe functionaliteit toevoegen. Daarnaast ontwikkelen wij compleet nieuwe extensies op maat zodat u precies krijgt wat u verwacht.

Ik heb een vraag over Joomla! extensies

Joomla! taalbestanden

languageNieuw vanaf Joomla! 1.5 en misschien wel de meest basis en kritische extensie is de taalextensie.

Joomla! wordt vrijgegeven met meerdere installatie talen maar de basis site en administrator worden geleverd met één taal hetgeen Engels is. Om alle huidige beschikbare talen in het pakket bij te voegen zou het standaard pakket enorm vergroten en onhandelbaar maken voor het uploaden. De taalbestanden maken het mogelijk om alle gebruikers interfaces van zowel het publieke deel als van het beheer gedeelte weer te geven in de lokale voorkeurstaal. Let op, deze pakketten hebben geen enkele invloed op de eigenlijke inhoud zoals artikelen.