Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

1 minute reading time (108 words)

Website Kwaliteitsbeleid, de cirkel rond

combinatielogo kenniscentrumIn opdracht van het Julius Centrum, het Kenniscentrum voor Ketenzorg en het RIVM gaat Joomlapartner een nieuwe website bouwen voor het project Kwaliteitsbeleid, de cirkel rond.
Doel van het project is te komen tot systematische en structurele kwaliteitsverbetering binnen het veld van de standaard diabeteszorg. Het project is gericht op de praktische invoering, de uitwerking danwel de verbetering van cyclisch kwaliteitsbeleid bij de zorggroepen en diabetescentra in 1e lijn en diabetesklinieken in 2e lijn. Zij vervullen immers een belangrijke regiefunctie op het gebied van geïntegreerd kwaliteitsbeleid.

De website wordt gebouwd op Joomla! 1.7 en zal voorzien worden van diverse 3 rd party extensies om extra functionaliteit in te bouwen.

Joomla 1.6.6 vrijgegeven
Website Citrien Procesconsult gemigreerd naar Joom...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 03 april 2020

Captcha afbeelding